CODA Feestvakantie

banner

In (de aanloop naar) de meivakantie is het feest in CODA! We heten je welkom in de vernieuwde Centrale Bibliotheek en openen een Erfgoedhuis, Ontwikkelplein, CODA Studio én Daktuin! Van 24 april tot en met 5 mei is er doorlopend een activiteitenprogramma op verschillende locaties in CODA.

>> Lees hier meer over het hele programma

Woensdag 1 mei | EPA-kamer bij het Erfgoedhuis | 10-17 uur | Gratis (open inloop) 

Met oa:
- De EPA promotiekraam
- Doe de speciale EPA Quiz
- Presentatie van EPA

Al meer dan tien jaar is het Erfgoedplatform Apeldoorn (EPA) een verbindende schakel tussen lokale cultuurhistorische organisaties. Het bestaat uit 23 (vrijwilligers)organisaties die zich op verschillende manieren bezighouden met Apeldoorns erfgoed.
EPA ondersteunt de activiteiten van deze organisaties en is gericht op onderlinge samenwerking. Ook CODA is lid en biedt binnen het Erfgoedhuis plek aan EPA-partners. Dit heeft vorm gekregen met een eigen ruimte naast het Erfgoedhuis waar ontmoetingen, activiteiten en presentaties kunnen worden georganiseerd.
Op woensdag 1 mei wordt deze nieuwe ruimte geopend. Je bent van harte welkom om te komen kijken en meer te ontdekken over de activiteiten van het platform.