t/m oktober: Fietstochten van het Fietsgilde

banner

Vanaf 1 april begint het nieuwe seizoen van het Fietsgilde Apeldoorn. Met maar liefst 30 tochten, de meeste tochten zijn ook geschikt voor mensen met een 3-wiel fiets. Samen met een gids de omgeving van Apeldoorn ontdekken. Met het Fietsgilde komt u op wegen en paden die u nog niet kent!

Het wordt een bijzonder seizoen:

  1. We beginnen dit jaar een maand eerder dan gebruikelijk: op 4 april vindt de opening van het nieuwe seizoen plaats met de Lentetocht, een tocht van ca. 45 KM door de IJsselvallei langs een aantal molens in de gemeente Voorst.
  2. Dit jaar fietsen we ook op Koningsdag en Hemelvaartsdag. Op Hemelvaartsdag fietsen we de langste route van komend seizoen: ca. 65 KM naar Fortmond en het Kozakkenveer.
  3. Dit jaar bestaat het Fietsgilde Apeldoorn 25 jaar en dat vieren we op 20 juni met onze Jubileumtocht. Dit is een vernieuwde versie van de allereerste tocht die het Fietsgilde gefietst heeft. Dit keer over geasfalteerde wegen, maar wel langs dezelfde bezienswaardigheden die we tijdens de eerste rit ook bekeken hebben. De deelnemers kunnen voor HFl. 5,- (= € 2,30) meefietsen, dezelfde prijs als 25 jaar geleden.

Meer informatie over het Fietsgilde en onze tochten vindt u op onze vernieuwde website: www.fietsgilde-apeldoorn.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden voor de tochten.