Oranjepark concert door het Nederlands Douane Orkest

banner

 

Op zaterdag 16 juli 2022 verzorgt het Nederlands Douane Orkest een spetterend concert in het Oranjepark.

Het orkest biedt instrumentale topsolisten en zang. Ook is de slagwerkgroep van het Nederlands Douane Orkest te horen als steel- en sambaband. Afwisselend met het orkest brengen zij u in tropische sferen.
Het parkconcert is gratis bij te wonen van 14 tot 16 uur in het Oranjepark

De organisatie van dit relatieconcert wordt verzorgd door de stichting Koninklijk Apeldoorn in samenwerking met het Erfgoedplatform Apeldoorn. Mede mogelijk gemaakt met financiële medewerking van de gemeente Apeldoorn en de Rabobank Apeldoorn.

Het Nederlands Douane Orkest is een semiprofessioneel overheidsorkest en neemt met haar 87 medewerkers een bijzondere plaats in binnen het Ministerie van Financiën en de Douane in het bijzonder. Muzikale producten en diensten zijn concerten, publieke optredens, taptoeshows, begeleiding artiesten, educatie, talentontwikkeling en bijdragen aan ceremoniële gebeurtenissen.
De programmering van het orkest kent diverse muziekstijlen, van symfonische werken tot originele composities voor harmonieorkest, marsen en pop- en jazzmuziek.
Voor deze gelegenheid staat het orkest onder leiding van gastdirigent Erik Rozendom.

Er is voldoende gelegenheid om rondom in het gras te zitten. Neem daarvoor wel zelf een stoeltje mee. Er is catering aanwezig en er zijn toiletten.
In de omgeving is zeer beperkt parkeergelegenheid beschikbaar, kom daarom zoveel mogelijk lopend of met de fiets.

De organisatie van dit relatieconcert wordt verzorgd door de stichting Koninklijk Apeldoorn in samenwerking met het Erfgoedplatform Apeldoorn.