lezing koninklijk apeldoorn (afgelast)

banner

Deze lezing op 6 november as. gaat niet door ivm de aangescherpte corona maatregelen. 

 

De jaarlijkse lezing van Koninklijk Apeldoorn heeft als onderwerp STAATSBEZOEKEN

Programma:

Rode loper uit voor Oranje
Bud Rellum (Zeist 4 juni 1952) was van 2015-2018 liaison officier tussen het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Koninklijk Huis en verantwoordelijk voor de Staatsbezoeken van het Koninklijk Paar. Hij zal u op heldere, soms humorvolle wijze een kijkje geven bij wat er al komt kijken bij de organisatie van staatsbezoeken. Bud Rellum neemt u mee vanaf het moment dat het formele besluit is genomen een Staatsbezoek te brengen tot en met het Staatsbezoek zelf. Zijn werkzaamheden deed hij steeds vanuit de Ambassade van het land waar het Staatsbezoek plaatsvond. ZM de Koning heeft hem bij zijn pensionering de Huisorde van Oranje verleend.

Staatsbezoeken en de media
Justine Marcella (Soestdijk 12 december 1970) is Koninklijk Huis journalist en koningshuisdeskundige.   Vanaf januari 2012 is ze hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten. Sinds de zomer 2020 is zij Koninklijk Huis deskundige bij RTL Boulevard. Voordat ze bij tijdschriften ging werken, was Justine Marcella journalist bij televisieprogramma's als Blauw Bloed (2006-2012) en actualiteitenprogramma's voor SBS6 en AT5. Justine Marcella reist regelmatig mee met Staatsbezoeken en zal u vanuit media perspectief vertellen over haar ervaringen.

Vorstelijke muziek
Een ensemble van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag brengt een selectie ten gehore van vorstelijke muziek bij officiële ceremonies binnen de Koninklijke familie.

Kaarten
De toegangsprijs is € 20.-  per persoon.  De toegangsprijs is inclusief koffie/thee bij aanvang. BESTEL HIER UW KAARTEN

De lezing vindt plaats op vrijdag 6 november 2020 in de Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn. Aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

Meer informatie: koninklijkapeldoorn.nl