CODA Verhalentafel: Sprengenweg e.o.

banner

CODA Verhalentafel in het teken van het gebied tussen de Sprengenweg, Nieuwstraat, Asselsestraat en Pr. Beatrixlaan

Bij deze CODA Verhalentafel zijn we op zoek naar verhalen en herinneringen die gaan over het gebied tussen de Sprengenweg, Nieuwstraat, Asselsestraat en Pr. Beatrixlaan. Een echte Apeldoornse buurt met veel typische Apeldoornse huizen.
Bent u in dit deel van Apeldoorn opgegroeid of woont u er nu? Kunt u de oprichting van het open jongerencentrum ‘Gigant’ aan de Schoolstraat nog herinneren? Of de bouw van het Stadskantoor?
Luistert u graag naar verhalen en herinneringen van vroeger? U bent op donderdag 24 oktober van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee herinneringen over Apeldoorn op te halen.

De Verhalentafel is dé plek om samen in een informele sfeer herinneringen op te halen, te delen en vast te leggen. Het thema van deze editie is het gebied tussen de Sprengenweg, Nieuwstraat, Asselsestraat en Pr. Beatrixlaan in Apeldoorn. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u herinneringen ophalen en samen delen.
Wij horen uw verhalen graag en wanneer u nog beeldmateriaal heeft, dan kunt u dit meenemen en delen met andere aanwezigen.

Meer informatie over de Verhalentafel vindt u op: www.coda-apeldoorn.nl/verhalentafel.

Aanmelden voor de Verhalentafel is niet nodig; de toegang is gratis.  

Foto: Zicht op de wijk vanuit het Juliana ziekenhuis. Bron: CODA Archief GA--27376. Gemeentewerken Landelijke Eigendommen)