Wandeling door het Paleispark

banner

Kent u het Paleispark rond Kasteel het Oude Loo nog niet? Neem dan deel aan deze wandeling! Onze deskundige gids laat u uitgebreid kennisnemen van dit bijzondere park met invloed van vele generaties Oranjes.
De gids loopt met u langs kasteel het Oude Loo, het prinsenrond, de doolhof, de beeldenvijver, de theekoepel en het speelhuisje van Wilhelmina.
De wandeling wordt gehouden op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag in de maanden april en mei. Voor groepen is een privéwandeling op een ander tijdstip mogelijk.

LET OP voorbehoud: Het Kroondomein Het Loo heeft de openings-maanden van het park rond het Oude Loo nog niet bekend gemaakt. Tot die tijd gaan we uit van ervaringen uit het verleden: “Het park is geopend in de maanden April en Mei”. 
Voor het wel / niet doorgaan van een reeds geboekte wandeling zijn we afhankelijk van derden. We laten u natuurlijk zo snel mogelijk weten of de wandeling wel of niet door kan gaan. We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het wel/niet doorgaan van een geboekte wandeling in het paleispark.

LET OP: VAN TEVOREN AANMELDEN
Om te zorgen dat er een gids klaarstaat voor de wandeling, dient u zich minimaal twee dagen van tevoren aan te melden: per telefoon 06-39380517 of een e-mail aan Info@apeldoornsgidsencollectief.nl In de e-mail s.v.p. vermelden op welke datum u wilt lopen en met hoeveel personen u komt. (Naar de wandel-agenda)

Beginpunt: Ingang van het Paleispark op de parkeerplaats van Paleis Het Loo, Amersfoortseweg. (Google maps)
Houdt u rekening met parkeerkosten!
Starttijd:             14.00 uur
Tijdsduur:           2 uur
Kosten: € 6,00 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 4,00.
Dit is inclusief de toegang tot het park à € 2.00 Parkpashouders betalen € 2,00 minder.
De museum(jaar)kaart is niet geldig.

Let op:  Deze wandeling is niet geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers.