Wandeling door het Paleispark

banner

In de maanden april en mei is het prachtige deel van Paleispark rond kasteel Het Oude Loo open voor publiek. Dit geeft u de kans om te genieten van een wandeling door dit bijzondere gebied. U kunt wandelen op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag.

De gids loopt met u langs kasteel het Oude Loo, het prinsenrond, de doolhof, de beeldenvijver, de theekoepel en het speelhuisje van Wilhelmina. 
Voor groepen is een privéwandeling op een ander tijdstip mogelijk.

LET OP: AANMELDEN
Om te zorgen dat er een gids klaarstaat voor de wandeling, dient u zich minimaal twee dagen van tevoren aan te melden: per telefoon 06-39380517 of een e-mail aan info@apeldoornsgidsencollectief.nl In de e-mail s.v.p. vermelden op welke datum u wilt lopen en met hoeveel personen u komt.

Beginpunt:   ingang van het Paleispark op de parkeerplaats van Paleis Het Loo, Amersfoortseweg. Houdt u rekening met parkeerkosten!
Starttijd:       14.00 uur
Tijdsduur:    2 uur
Kosten:        € 6,00 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 4,00. Dit is inclusief de toegang tot het park à € 2.00 Parkpashouders betalen € 2,00 minder.
De museum(jaar)kaart is niet geldig.
Let op:           deze wandeling is niet geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Scootmobielen vormen geen probleem.

Wilt u nu al genieten van het moois dat Het Loo te bieden heeft, kijkt u dan naar de films van Jan Overbeek op deze pagina: http://apeldoornsgidsencollectief.nl/films-jan-overbeek-het-loo

Voor meer informatie kijkt u op: www.apeldoornsgidsencollectief.nl