Wandeling door het Paleispark

banner

In de maanden april en mei is het deel van Paleispark "rond Kasteel het Oude Loo” open voor publiek. Dit geeft u een uitgelezen kans om te genieten van een wandeling door dit bijzondere gebied. Er is keuze om te wandelen op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag. Het Apeldoorns Gidsen Collectief begeleidt u graag op een wandeling!

Deze wandeling is niet geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

De gids loopt met u langs het kasteel, het Prinsenrond, de doolhof, de beeldenvijver, de theekoepel en het speelhuisje van Wilhelmina. De zuil van Jong Nederland in prachtig Art Nouveau-ontwerp is bij slechts weinig bezoekers bekend en wordt daarom niet overgeslagen. Het verhaal van de gids wordt uiteraard verlucht met wetenswaardigheden, foto’s en anekdotes.

Voor groepen van 8 of meer personen is een privé-wandeling op een andere tijdstip mogelijk.

LET OP : AANMELDEN
Om te zorgen dat er een gids klaar staat voor de wandeling vragen wij u om minimaal twee dagen van tevoren aan te melden: per telefoon: 06-39380517 of een mail aan info@apeldoornsgidsencollectief.nl  In de mail svp melden op welke datum u wilt lopen en met hoeveel personen u komt.

Beginpunt: ingang van het Paleispark op de parkeerplaats van Paleis Het Loo. Houdt u rekening met parkeerkosten!
De wandeling begint om 14.00 uur
Duur van de wandeling: 1.5 uur.
Kosten: € 6,00 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 4,00. Dit is inclusief de toegang tot het park: € 2.00 Parkpashouders betalen € 2,- minder. Helaas is de museum(jaar)kaart al enkele jaren niet meer geldig als parkpas.

Wilt u nu al genieten van het moois dat Het Loo te bieden heeft: kijkt u naar de films van Jan Overbeek op deze pagina: http://apeldoornsgidsencollectief.nl/films-jan-overbeek-het-loo