Benefiet bij je buur

'Benefiet bij je buur' is een bijzondere voorstelling van Cultuur bij je buur.
Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor alle Apeldoorners die ‘Cultuur bij je buur’ een warm hart toedragen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de organisatie van Cultuur bij je buur 2018!

De avond staat in het teken van ‘Bij je buur’ en is gevuld met verhalen, muziek en theater door een aantal deelnemers aan Cultuur bij je buur 2017. De band Aisling (Ierse muziek), de theatermakers van het Plezier! Theater en het muzikaal duo Meander maken er samen met Theo Janssen van het Vertelgenootschap Apeldoorn een speciale, avondvullende voorstelling van.

De opbrengst van deze avond draagt bij aan de realisatie van Cultuur bij je buur op 14 en 15 april 2018, het 5 jarige jubileum van dit bijzondere culturele weekend in Apeldoorn. “Cultuur bij je buur voelt zich thuis in Apeldoorn”, aldus mede-organisator Mari van Helvoort, “En steeds meer mensen voelen zich thuis bij het evenement. Om die groei er in te kunnen houden én de toegang gratis, zoeken we naar alternatieve inkomsten die bij ons passen. Die voor en door de inwoners worden bijeengebracht. De benefietavond sluit daar naar ons idee heel goed bij aan

Informatie en kaartverkoop 'Benefiet bij je buur' zaterdag 30 september
Een kaartje kost € 10,- en is te koop via Gigant.nl en bij de balie van GIGANT.